Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2018/02/img_1696.png

26. TIMO´S DREAM TEAM RÄKNAR POINTS PÅ LAGRET!

Det bubblande skrattet kan inte misstolkas utan att man förstår att här har någon eller några väldigt roligt.

Det har dessutom hittat en väg ut genom väggarna och det är svårt att inte dras med i melodin av glädje. Man kan tro att dem är en hel armé, men dem är bara tre.

Vi talar om TIMO Office´s egna dream team där Ibra, Raiola och Seger alltid ser till att vinna sina matcher. Lagret har de för länge sen gjort om till en fotbollsplan där de själva bestämmer spelreglerna.

Ni får själva gissa vem som är vem i den här trion?

När man har tillbringat dagen med dessa tre pojkarna så förstår man att det handlar om att vara bäst utan reservation för undantag. De gör sitt arbete med perfektion och glädje samtidigt som man tävlar för att göra allting ännu bättre än man gjorde igår.

De jobbar tidiga morgnar och ibland sena kvällar, allt för att hålla leveranstider och den kvalité som vi lovar våra kunder.

Faton är den som trycker allt det som kunderna har beställt. Han har ett skarpt öga för att det ska se bra och snyggt ut när det är färdigt. Han är dessutom skyddsombud på TIMO och myskillen som med sin humor får oss alla att kikna av skratt.

Vad är det bästa med ditt jobb Faton?

Det är friheten att få jobba som jag vill. Jag har uppmuntrande chefer som vill att jag ska utvecklas och jobba som min egen chef. Det gör att man anstränger sig ännu mer. Kamratskapen är super, vi är ett sammansvetsat gäng som hjälper varandra och har roligt under tiden som vi jobbar.

Vilken är din favoritprodukt?

Jag älskar alla våra pennor för de är så snygga att titta på och vi har så många olika sorter. Men ”Cello” har blivit en favorit för den är så lätt att skriva med och skön att hålla i.

Steven graverar och sköter korrektur så att det blir rätt innan allt går i tryck. Han är oftast den som kunderna mailar till och han har hand om kundservicen. Det är TIMO´s egna bodyguard som nu går in i sitt elfte år på företaget.

Vad är den största utmaningen i ditt jobb Steven?

Det är när vi har högtryck vilket känns som varje dag nu faktiskt. Vi får bara mer och mer kunder vilket gör att vi får jobba ännu hårdare för att kunna hålla den standarden vi har bestämt.

 Kvalitén får aldrig försämras på grund av kvantiteten.

Vilken är din favoritprodukt Stevie?

Termosmuggen för att den håller mitt kaffe varmt och mitt vatten kallt!

Sist men inte minst har vi vår lageransvarige Patrik, killen med stort hjärta och vinnarskalle. Han ser till att jobbet alltid blir 100 % perfekt och säkerhetsställer alla moment tills det också blir så.

 

När är ditt jobb roligast Patrik och varför?

När man går hem på kvällen och känner att man har gjort det som jobbet kräver. Det är viktigt att allt är i fas för nästa steg.

Det handlar om att finnas där för kunderna och göra dem nöjda samt hjälpa alla våra säljare ute på fältet.

Vi har ett mål för att vi alla ska må bra på TIMO Office och det är inte bara för företagets skull. Vi har förstått att om vi mår bra och tar hand om varandra så levererar vi alla bättre också.

TIMO Office är en fantastisk arbetsplats där vi alla jobbar för att ha roligt och njuta av gemenskapen som vi skapar tillsammans.

Vilken är din favorit produkt?

Det är mötesmapp A5. Jag använder den dagligen och den hjälper mig att hålla ordning på mina anteckningar.

Jag har en flexibook i mötesmappen och det är ett väldigt bra block. Där finns fem flikar som du kan sätta in de anteckningar som du har gjort och under rätt flik.

Vid lunch satt vi och njöt av våra goda sallader eller vi åt i alla fall.

Njutningen kom först när skrattendorfinerna fick sig ett rejält träningspass.

Faton har antagit en utmaning från Gustav vilket innebär att han ska gå ner i vikt och sluta röka.

Så när Patrik satt och åt daim tog Faton fram sin tablettask från viktväktarna. Han räknar point i tablettasken medans Gustav räknar dem bland snorkråkorna med hjälp av esset Tiffany Persson.

Med TIMO Office´s tankar och mina ord tackar vi lagerkillarna för en festlig dag och önskar alla våra läsare en härlig helg!

 

Alexandra Engvall

Inspiratör och säljcoach på TIMO Office