Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2018/03/2785658f-8a91-40e4-9880-90184c347ba8.jpg

33. SEGERNS LJUVA SÖTMA BLANDADES MED CHAMPAGNE & SKRATT!

Känslan av att vara en vinnare tror man är oslagbar men det finns något som är så mycket mäktigare, och det är när man stiger in i vinnar-cirkeln tillsammans med sina kollegor.

Vi har gjort det ännu en gång. Gett 100 % av vår enorma kapacitet och då ser vi att ingenting är omöjligt. Tillsammans hjälper vi varandra att växa och att bestiga berget blir inte bara ett mål, det blir en resa där vi har så obeskrivligt roligt så inga ord räcker till.

Nya resultat leder till nya rekord och såklart till Champagne. Vi skålade tillsammans in vår prestanda till att nå det vi önskar utan att låta något eller någon stoppa oss.

Vi välkomnar våra konkurrenter att ge oss en match för vi älskar utmaningar, utan dem skulle vi aldrig kunna tävla;)

Hur kan man förklara för någon hur roligt man har när man inte hittar orden för det. I landet ”lagom” blir det nästan lite fult att ha vansinnigt roligt på jobbet. Dit går man för att kunna betala räkningarna i slutet av månaden, vi går dit för att vi älskar det vi gör.

Det var dags att stiga in i konferenslokalen som så många gånger förr i Stockholm, men denna gången var hotellet nytt för oss.

Radisson Blu Royal Viking hotel välkomnade oss med en härlig miljö och supergod mat. Vi laddade batterierna med lite goda frukostmackor, kaffe och frukt för att sedan kicka igång dagen.

Det var inspiration blandat med utbildning och glädje. Utveckling sker när vi utmanar vår hjärna till förändring. Det blir som en muskel som tänjs.

Som vanligt dröjde det inte länge förrän nivån steg och skrattsalvorna slog ut Spotify. Under tiden försökte Försäljningschefen styra upp så vi höll oss till det som stod på agendan, medan VD:n vred sig av skratt. Med andra ord var ALLT precis som det brukar. Det är underbart med trygghet och ingen snålar med den varan i det här bolaget.

Att ta sig in i ”Silverklubben” är något som alla våra säljare vill göra och vi har fått in ännu en medlem. Jennie Odelfalk jobbade stenhårt och målfokuserat för att ta sig in.

Hon hämtade inspiration med träning och familj sen körde hon på med full speed på dagarna. Det är så roligt när våra säljare lyckas med sina mål och vi säger Grattis till Jennie ännu en gång.

Med konferenser ingår det alltid nyheter och ingen kan leverera nyheter bättre är Fredrik & Camilla. Camilla använder Lill bossen som en skyltdocka och han ser ut att trivas med väskan på axeln.

På kvällen var det dags att svida om till fest och ändra fokus till tävling. För oss säljare är det som att byta glasögon.

Vi passade på att njuta av middagen tillsammans.

Underbart är dock kort för snart var det dags att gå en trappa ner och där väntade en lekledare.

Tre-kamp stod på hennes lista, det som INTE stod var vilka som hon skulle behöva ha att göra med. Hade hon vetat det innan så hade hon antagligen sjukanmält sig den kvällen.

Hon delade in oss i tre lag och den första grenen var bilbana. Bilarna flög till höger och vänster och ljudnivån var i taket.

Efter det satte vi oss i bilar och simulatorn tog oss i mål, var och en med olika tider.

Därefter avslutades tre-kampen med bowling. Det var olika banor och lika många olika stilar på hur vi hanterade klotet fram till strikes eller inte:)

Vi avslutar veckans blogg med lite foton från allas mobiltelefoner som strömmade in under kvällen.

Camilla och Rose-Marie äntrade huvudstaden.

Med Gustav och Jenny vet man inte om de är skrämda av något eller om de går på något, eller bara är fullt normala?

Det är inte lika enkelt att få upp benen på barstolarna, inte för att man förstår varför de skulle upp där från början?

Stefan har inte bara fått på sig en festlig grön hatt, hans skägg har både bytt färg och vuxit!

Carro & Vicky är inte bara snygga, kameran älskar dem precis som vi på TIMO Office gör!

I taxin på vägen till hotellet så avslutades resan återigen med bus och skratt. Det går INTE ha tråkigt!

Det kan inte bli annat än succé med dessa underbara och festliga TIMOSAR!

Tack Gustav & Fredrik för allt som Ni gör och för allt som Ni är, Ni är BÄST!!!

Med TIMO Office tankar och mina ord önskar vi Er en underbar helg och vecka tills vi ses igen.

 

 

 

Alexandra Engvall

Inspiratör och säljcoach på TIMO Office