Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2018/05/img_3459-1-e1525828833889.jpg

40. SEMESTER I FLORIDA LEDER ALLTID TILL LAMBORGHINI CENTER I FOPPA TOFFLOR!

05.15 började kroppen att vakna till liv och det fanns ingen anledning att ligga kvar i den varma sängen. Soluppgången och milen väntade utanför den låsta hotelldörren. Resten av familjen rörde sig men gav inte upp sovmorgonen mot en svettig löptur mot havet.

Floridas härliga väder och guldkorn hade återigen fått vår uppmärksamhet och här skulle vi nu tillbringa 17 fantastiska dagar. Min semester hade börjat, här skulle jag (Alexandra) nu hämta inspiration som jag skulle dela med mig av till hela företaget när jag kom tillbaka. En hel dag skulle jag få vänta från att jag kommit hem, tills att det var dags att styra kosan mot New York.

TIMO Office skulle sätta NY på kartan.

Jag är väl medveten om hur lyckligt privilegierad jag är, tro mig:)

 

Jag tog på mig träningskläderna och löparskorna samtidigt som jag kände en sådan tacksamhet i kroppen. Jag har jobbat målmedvetet  för att ta mig hit men det finns ingen bättre känsla än när man har jobbat mot sitt mål och sen når dit.

Det är då belöningen smakar som de första jordgubbarna man fick när man var ett litet barn.

Man stoppade dem i munnen med vaniljglass och sen  önskade man att smaken skulle vara för evigt.

Det var varken ensamt eller tyst längs strandpromenaden. Hur var det möjligt att så många människor hade fått exakt samma idé som jag?

När solen gjorde sin storartade entré behövde jag inte undra längre. Detta var magiskt, detta var en stund när tiden fastnade mellan tid och rum och skapade ett nuet. Jag satte mig ner och skapade ett ”hål” i tystnaden och andades in den friska havsluften.

På andra sidan vägen där ensam är starkast denna morgonen.

Semester är healing för själen och det är oerhört viktigt att man hittar sitt eget sätt att återhämta sig på. Det är lika viktigt som att sova eller äta.

På TIMO önskar vi att vår personal tar hand om sig själva och lägger ner tid på sig själva för att må bra. Vi vet att det är grunden till all framgång.

När kroppen får den näringen den behöver så fungerar vi bättre emotionellt, fysiskt och mentalt. Detta bidrar till att vi får mer energi vilket gör att det blir lättare att slappna av och fokusera på rätt saker i vardagen.

Allt det gör att vi drivs in i en positiv spiral som indikeras av att vi mår bättre och presterar bättre.

Vi hittade våra favorit frukostställen som serverade de bästa omeletterna man kunde tänka sig. Både nyttigt och gott!

Vi tillbringade självklart en stor del av vår tid vid havet, detta underbara vatten.

Jag hade med mig min turkosblå väska (som vi säljer massor av till våra kunder) till poolen och stranden varje dag.

Jag fick plats med två handdukar, solkrämer, 5 vattenflaskor, min termosmugg, två böcker och en boll. Förstår Ni HUR mycket  den faktiskt rymmer?

Det är årets ”PRESENT” till Era kunder mina damer och herrar!

 

”I slutändan handlar allt om kärleken till oss själva och till det vi gör om dagarna. Dygnets alla timmar kan vi fylla med det vi vill och önskar. Alla de tankar vi har och de val vi gör leder till dem vi är och blir”

Dessa orden är grunden till TIMO HARMONI som vi skapade för att vi vill och önskar att alla gör ett aktivt val för att må bra. Det är så underbart när vi börjar se oss själva inifrån och ser vad vi faktiskt kan göra

Tack för att Ni valde att följa med på min resa och håll ut för nästa vecka uppdaterar vi från New York.

En magisk resa väntar för TIMO Office, Hakuna Matata våra vänner!

 

 

Alexandra Engvall

Inspiratör och säljcoach på TIMO Office