Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2018/05/img_4228-1.png

42. FANTASTISKE FATON ÄR MÅNADENS TIMO PROFIL!

MÅNADENS TIMO PROFIL

Faton Idrizzi

Han är den snälle, ödmjuke killen på lagret som alltid ställer upp med det finaste leendet Ni kan tänka Er. Kunderna kan alltid räkna med 100% Faton- engagemang för att få färdigt produkterna i tid så att alla blir nöjda och glada. Han är Zlatans högra hand och Gustavs vänstra och det säger väl allt om vilka utmaningar denna mannen klarar uträtta.

Framtidens produkter trycks mellan Fatons händer och det han inte klarar lösa mellan fingrarna är inte värt att trycka överhuvudtaget.

Med sin finurlighet, beslutsamhet och glädje visar han oss var pennan ska stå, bästa Faton!

Hej, vem är Faton?

Jag är familjefadern som älskar att tillbringa all min lediga tid med min fru och mina barn. Jag gillar trygghet, rutiner och mitt jobb på TIMO.

Hur länge har du jobbat på TIMO Office och varför började du här från första början?

Jag har jobbat här i 7 år nu. Allt började i min pappas affär.

Gustav var där och handlade då och då vilket gjorde att han och pappa träffades. Det resulterade naturligtvis i att Gustav försökte få min pappa till att köpa kontorsmaterial av honom.  Och min far försökte få mig att bli som den drivna säljaren ”Gustav”.

Det hela slutade med att jag såg en annons i tidningen där de sökte lagerpersonal till TIMO, jag sökte och fick jobbet.

Vilken är din vanligaste mening som du använder på TIMO Office?

Kom igen nu gubbar, nu ger vi ALLT!!!

Vem är Världens vackraste kvinna?

Ida, min fru såklart!

 

Vilken är den bästa produkten på TIMO och varför?

Displafile A3 duo. Hela displayfile-sortimentet är genomtänkt med väldigt bra produkter. Dem finns i så många olika variationer och våra kunder inom bygg, el, rör, arkitekter gillar dem. Alla som jobbar med ritningar köper dem.

Displayfile A3 Duo

Har du någon udda förmåga?

Om du tänker dig en människa som är helt slut, alltså så trött så att man ser att personen kommer falla ihop av trötthet. När jag är så trött, då har jag 20% till att ge, fattar du hur mentalt stark jag är? Zlatan-ztark!

Vem beundrar du och varför?

Mina föräldrar.

De kom till Sverige och ägde ingenting. Genom att utbilda sig och gå på svenska-kurser så försökte de få jobb men misslyckades. De fick inte ett enda jobb.

Då tog de saken i egna händer och startade eget. De flyttade från småland till skåne och hamnade i Trelleborg. Där startade de en butik som sedan blev en till och ännu en…

Det slutade med att de ägde 4 butiker och 1 pizzeria och fick priset som årets företag. Jag känner mig stolt över dem och det som de har åstadkommit eftersom de skapade jobb till hela vår familj. med sina bara händer.

Har du något smeknamn?

Toni och Fatone

Vad eller vem har format dig till den människa du är idag?

Min frus mamma, hon har varit min mentor. En jättestark kvinna som alltid har drivit mig framåt och gett mig goda råd angående våra barn och vår familj. Hon är en förskolelärare som kallar sig ”symormor” på instagram. Där kan man se alla hennes fantastiska kreationer.

Dag eller natt?

Dag

Om du vore en efterrätt, vilken skulle det vara och varför?

Crème brûlée eftersom jag är mjuk på insidan och krispig på utsidan!

 

Vad är det som gör att Ni 3 musketörer fungerar så bra på lagret?

Vi har alltid roligt tillsammans och har ett bra samarbete. Där finns alltid lite humor och så kan vi prata om allt.  Vi hjälper varandra när det behövs utan att gnälla.

Vad drömde du om som liten grabb?

Jag ville alltid skapa något med händerna, konstnär av något slag. Och jag tycker att jag får göra det på mitt jobb. Här jobbar jag med färg och form genom att färgsätta alla våra olika produkter.

Vem skulle du vilja mula med en stor spann krossade tomater?

Gustav, när han är för envis…hahahaha!!!

Vad är skillnaden från att du började på TIMO Office tills idag?

Vi är mer professionella idag. Och vi har gått från ett litet företag till ett större bolag.

Vem är din bästa vän?

Ida, hon förstår mig bäst och jag förstår henne.

Vad är ditt bästa minne med TIMO Office?

New York utan konkurrens. Det var lättsamt och tryggt med allihopa. Alla överraskningar som Gustav och Fredrik bidrog med gjorde det till den bästa upplevelsen. Vi hade så roligt allihopa.

Kebab eller köttbullar?

Köttbullar eftersom mina barn hade valt det!

Tack bästa Faton för att du gör denna resan med oss. Du är en stor tillgång till oss genom att alltid vara dig själv och din envisa mentalitet.

Du ÄGER!!!

Med TIMO Office tankar och mina ord önskar vi Er alla en solig helg.

 

Alexandra Engvall

Inspiratör och säljcoach på TIMO Office