Hälsoprojektet


timo-harmoni-jogga

Genom vårt ”hälsoprojekt” TIMO Harmoni, vill vi inspirera, uppmärksamma och uppmuntra alla medarbetare på TIMO att vara i samklang med sig själva, och i förlängningen skapa ett win win för teamet.

timo-harmoni-yoga

Genom träning, vila, och kost återhämtar och bibehåller vi vårt välbefinnande. Med energi, lust och glädje får vi drivkraften att ge mer i vårt arbete.timoharmoni

Att må bra är grunden till all framgång!

När kroppen får den näring den behöver, det vill säga den näring den vill ha, så fungerar vi bättre emotionellt, fysiskt och mentalt. Detta skapar mer och mer energi inom oss, vilket i sin tur gör det lättare att slappna av och fokusera. Detta driver in oss i en positiv spiral som indikeras av att vi mår bättre och bättre.

Utan energin och glädjen är det lätt att börja tycka synd om sig själv och hamna i apati. I apati gör man ingenting, inte ens något för att må bättre. I sådana lägen kan du inget annat göra än att ”sova på saken”. Börja då en ny dag genom att ge dig en stunds stillhet (meditation) eller annan mental övning, fysisk eller annan slags aktivitet som kan distrahera dig från oönskade tankar för en stund och i stället öppna vägen för positiva känslor och vibrationer.

Som allt annat man blir bra på, så är det viktigt med daglig träning. Ta det stegvis och gör det aldrig till ett ”måste”, lusten ska vara med, annars är det som att bromsa och samtidigt gasa.

Därför är vårt råd: Skapa tid och utrymme till träning minst 2-3 gånger i veckan, ät sunt och var noga med att ge kroppen den vila och sömn den behöver.

Du kommer då garanterat in i en positiv anda av förväntningar och expansiva idéer. Vi kommer i princip varje vecka uppmärksamma detta projekt för att hålla det vid liv och få med alla på ”tåget”. Till detta har alla anställda fått en uppsättning träningskläder.

 

MENY