Jobba hos oss


jobb
  • Vi söker just nu personal till Dalarna, Örebro, Norrbotten , Halland

    Välkommen att skicka in ditt CV till:
    ansokan@timooffice.se

Duktiga säljare sökes!

Brukar du vinna i sällskapsspel? Och lyckas förhandla dig till makten över fjärrkontrollen? Bra, då kan du vara den vi söker. Vi är alltid på jakt efter försäljningsproffs i vardande, och då är det personligheten som väger tyngst. Du behöver alltså inte ha erfarenhet av försäljning, men du bör ha en stark vilja, uthållighet och en stor dos energi. Vi vill också att du har ett positivt sinne, är bra på att ta människor och har begåvats med en riktig vinnarskalle. Säljutbildningen får du sedan på plats hos oss.

Stämmer du in på ovanstående beskrivning och är intresserad av att utvecklas som person? Låt då vår resa framåt även bli din resa. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Stort ansvar – stor frihet

TIMO Office ska vara en så bra arbetsplats att ingen vill sluta. Hur blir vi det? Genom att stenhårt drilla våra ledstjärnor: personlig frihet i en trygg miljö som gör det enklare att våga – och att trivas.

Vi tänker inte sticka under stol med att vi är en resultatorienterad arbetsplats. Vi ser seriöst på sälj samtidigt som vi aldrig tävlar mot varandra. Här agerar vi som ett team med stark lagkänsla och har medvetet byggt en platt organisation med högt i tak där allas röster räknas. Även om de flesta av våra medarbetare ofta är ute på fältet, ses vi på någon av våra fyra årliga konferenser.

Vi jobbar med både hjärta och hjärna, och vill att det vi gör ska präglas av en positiv anda. Alla som arbetar här ska vara beredda att ta det där extra steget. Kunden är mer än någon som bara ska köpa våra produkter – det är en långsiktig relation som ska vårdas. Belöningen blir så mycket större då.

Med kunden i fokus

Visst har vi höga målsättningar när det gäller antalet kundbesök per dag. Fast ibland räcker det med ett. En av våra medarbetare spenderade nyligen en halv dag tillsammans med en kund för att bygga upp ett helt nytt arbetssystem, baserat på kundens processer kombinerat med våra produkter.

”På TIMO är det lätt att trivas!”

image006Trots att det är ett ‘ensamjobb’, så känner jag mig aldrig ensam: Kollegorna finns alltid där i både med- och motgång!! Att sen få den här typen av uppskattning för blod, svett och tårar, gör ju inte saken sämre. Alla möttes vi av detta då vi kom hem efter vår arbetsdag idag, som ett tack för att vi gjort augusti 2014 till en rekordmånad!!! Fasen vad bra vi är!!!”

Utbildning ingår

Det första året som anställd säljare på TIMO Office handlar mycket om personlig utveckling. Då får du genom löpande säljutbildning bygga en bred förståelse för säljprocessen, där du enligt ett överenskommet utbildningsprogram varvar inneutbildning med skarpa situationer ute på fältet tillsammans med en erfaren säljledare. Vår långa erfarenhet av försäljning har visat att det är ett utmärkt sätt att snabbt öka den individuella försäljningen.
sekretessmappen

Sekretessmappens succé

Ett praktexempel på hur en medarbetare kan påverka produktutbudet är ”sekretessmappen”. Vi trodde först inte på plastmappar med mönstrad, insynsskyddad yta, men medarbetaren stod på sig och tur var väl det. Hon hade nämligen sett ett reellt behov ute hos kunderna. Nu är den en riktig storsäljare.

timo-harmoni

Genom vårt ”hälsoprojekt” TIMO Harmoni, vill vi uppmärksamma och uppmuntra alla medarbetare på TIMO att vara i samklang med sig själva och i förlängningen ett win-win för teamet . Genom träning, vila och rätt kost återhämtar och bibehåller vi vårt välbefinnande. Med energi, lust och glädje får vi drivkraften att ge mer av vår dynamik i arbetet.

När kroppen får den näring den behöver, det vill säga den näring den vill ha, så fungerar vi bättre ementionellt, fysiskt och mentalt. Detta skapar mer och mer energi inom oss, vilket i sin tur gör det lättare att slappna av och fokusera. Detta driver in oss i en positiv spiral som indikeras av att vi mår bättre och bättre.


Skicka in ditt CV till ansokan(@)timooffice.se

 

MENY