Medarbetare

 

Stefan Westlinder
Säljare

email-icon

Victoria Palm
Regionchef Syd

Victoria är en glad och ambitiös tjej. Hon brinner för ”RMI – Rätt Mental Inställning” och menar att det är du som avgör hur din dag ska börja och avslutas.

– Med mer än 20 års erfarenhet inom försäljning och service i detaljbranschen och efter att ha provat på olika arbeten de senaste åren så insåg jag att det här med kontorsmaterial är min grej, säger Victoria. Att få hjälpa folk att få ordning och reda och tycka att det är roligt dessutom – det är mitt kall helt enkelt!

Hennes absoluta favorit är datarengöringen. Alla vet att man bör städa av sitt tangentbord då och då, men nästan ingen gör det, så det visar hon er mer än gärna ute på kundbesöken.

För 3 år sedan tog hon grönt kort och vill verkligen sänka sitt handikapp, så ni träffar Victoria på kundbesök och på golfbanan framöver.

email-icon

Jonas Henebratt
Regionchef Norr

Stockholmskillen Jonas är en glad, kreativ och resultatfokuserad trebarnsfar som gillar att hålla till utomhus med golf eller skidåkning.

I sin roll som säljare uppskattar han friheten kombinerad med högt tempo och många roliga möten. Bland de smarta, multifunktionella produkterna gillar han Displayfile A3 DUO, Klämmapp A3 DUO, Twin Pocket och så sekretessmappen förstås.

email-icon

Camilla Severin
Utbildningsansvarig & Produktutveckling

Kreativa Camilla brinner för sitt jobb. Hon älskar att arbeta i ett högt tempo och att ha många bollar i luften.

Det bästa med jobbet är förmånen att få träffa så många härliga människor, friheten och sist men inte minst chansen att hela tiden få utvecklas.

Fritiden tillbringar Camilla gärna med sin familj, sina vänner och framförallt tillsammans med sina två små hundar. Hon älskar livet utomhus och är gärna ute med båten, springer i skogen eller tillbringar en heldag ute i snön. Heminredning är också ett stort intresse hos den kreativa och omtänksamma Camilla.

Favoriterna bland våra produkter är lättöverskådliga Info Book, våra notisar och Sekretessmappen.

email-icon

Peter Lavett
Säljare

email-icon

Annica Johansson
Säljare

email-icon

Caroline Svensson
Säljare

Caroline är en målinriktad tävlingsmänniska, som älskar bollsporter.

När hon var yngre var hon en framgångsrik tennisspelare och nu har Caroline tagit upp tenniskarriären igen och försöker hinna med ett par pass i veckan.

När Caroline inte jobbar ägnar hon sin tid till familjen, som består av sambon Johan och deras två barn. Hon träffar gärna vänner över en god middag och ett glas vin då tillfälle ges.

Det bästa med jobbet tycker Caroline är att man dagligen träffar så många härliga människor.

Hennes favoritprodukter är mineralblocken; blocken som tål fukt och väta, de smarta suddbara Eraser-pennorna och hela vårt fantastiska rengöringssortiment.

 

 

email-icon

Johannes Andersson
Säljare

email-icon

Jennie Odelfalk
Säljare

Jennie är en sprallig tvåbarnsmamma med mycket energi som gärna bjuder på sig själv. Hon är tjejen som gillar ordning & reda och sjuka skämt, en härlig mix.

På fritiden umgås hon gärna med sin familj. Jennie gillar att pyssla i hemmet och brinner för inredning och matlagning. Ett gott glas vin vid spisen är aldrig fel.

Det bästa med jobbet är att skapa nya relationer och att få träffa så många olika personligheter.

Jennies favoritprodukter är de fantastiska rengöringsprodukterna, det vattentåliga mineralblocket och våra smarta S-note.

email-icon

Andrei Barzaghideanu
Säljare

email-icon

Christine Szöcs
Säljare

email-icon

Fredrik Ekdahl
Säljchef

Tävlinginriktade och målfokuserade Milan-fantasten Fredrik är en av de två delägarna i TIMO Office.

Att få vara en del i den ständiga utvecklingen av TIMO Office och att hela tiden få anta nya utmaningar är det han uppskattar mest med jobbet. Sen får man ju givetvis inte glömma bort alla trevliga möten med våra kunder.

När Fredrik inte jobbar njuter han gärna av sol, bad och skidåkning med familjen. Att njuta av en riktigt god flaska vin är heller aldrig fel.

Favoritprodukterna är V-file (tack vare dess enkelhet), Info Book och otroligt snygga Notebook.

email-icon

Jenny Glitterö
Säljare

Färgstarka och energifyllda Jenny är en envis och driven tävlingsmänniska. Dessutom har jag ett stort kontrollbehov”, säger hon skrattande.

Hon älskar att resa och helst till värmen. Detta gör hon gärna tillsammans med sin man och sina fyra barn. En annan fritidssysselsättning är att träna. Jenny gillar spinning, raska promenader mm. Att fixa och greja i hemmet, att baka och laga mat är andra intressen, färg & form inspirerar denna tjejen.

Jennys favoritprodukter är vår nya penna Onyx; som är en flerfunktionspenna, Mineralblocket; äntligen ett block som tål regn och rusk och sist men inte minst vårt fantastiska rengöringssortiment.

email-icon

Gustav Larsson
VD

Grundaren och delägaren Gustav är en gladlynt, kreativ tidsoptimist som älskar fotboll och då allra helst Liverpool FC. På fritiden spelar han gärna golf, squash eller går på gym – något som uppvägs med ett gott glas vin på fredagskvällen där Amarone ligger varmast om hjärtat.

På jobbet är det de ständiga utmaningarna tillsammans med försäljningskonsten som stimulerar mest, och entreprenörsandan släpper aldrig.

Favoritprodukterna är Info Book samt våra pennor. De är både sköna att skriva med och enkla att göra personliga med tryck eller gravyr.

email-icon

Ann-Louise Hermansson
Säljare

Ann-Louise är en positiv och lyhörd tjej, som har arbetat med försäljning i så gott som hela livet sitt yrkessamma liv.

Hon älskar att träffa människor och det bästa med jobbet är att kunna överraska sina kunder med unika produkter och att hitta en lösning som passar just dem.

Den absoluta favoriten bland produkterna är sekretessmappen/sekretessfickan för att de är så ovanliga och fyller ett gott syfte.

På fritiden är det hästar för hela slanten. Ann-Louises rider, pysslar med hästarna, pysslar i stallet och rider, rider, rider…

Peter Jacobsson
Säljare

Peter är en tävlingsinriktad kille som gillar ett högt tempo.

Det bästa med jobbet som säljare är att ingen dag är den andra lik. Det är också otroligt inspirerande och intressant att få träffa så många människor i olika branscher säger Peter.

Bland favoritprodukterna står flexibook, de lättanvända snabbetikettfickorna och vår effektiva datarengöring överst.

På fritiden blir det mycket träning och på kvällen lagar Peter gärna till något gott att äta då hans matlagningsintresse är stort.

email-icon

Rose-Marie Lindh
Säljare

email-icon

Nils Petter Hjelm
Säljare

Nils-Petter är en glad, positiv och driven tvåbarnsfar. Han älskar utmaningar och ser alltid möjligheter.

Fritiden tillbringar Nils-Petter helst med familjen. Han tränar innebandy och är även tränare för sina barn.

Display file A3 är helt klart favoritprodukten. En fantastisk bra och effektiv produkt, som är perfekt för att organisera ritningar i. Den är lätt, smidig och med några extra detaljer.

Det bästa med jobbet som säljare är att man träffar så otroligt mycket folk och det älskar Nils-Petter.

 

email-icon

Anna Arifält
Säljare

email-icon

Patrik Lindberg
Lageransvarig

Patrik är en lugn och go kille som gillar struktur, ordning och reda.

När han inte jobbar njuter han gärna av sin fritid tillsammans med sin fru och deras två barn.

”Never walk alone” är ett uttryck som Patrik står för, eftersom han är en sann Liverpool-fan. Så att avnjuta en kall öl eller två tillsammans med polarna framför TV:n när Liverpool FC tar hem en seger är också en härlig fritidssyssla.

Det bästa med jobbet är mina härliga kollegor och att ha frihet under ansvar.

Favoritprodukterna är vår användarvänliga Info Book 20, notisbok linjerad och vår mötesmapp A5.

 

 

email-icon

Steven Klemm-Goffe
Lager, gravyr & tryck

Gotlänningen Steven bor i Skegrie utanför Trelleborg.
Glad och lugn är han och gillar det mesta utom möjligtvis städning.
På fritiden hägrar motorintresset och gymträning, något som riskeras att konkurreras ut av barnen.
Bäst med jobbet är självständigheten, ansvaret och kollegorna.
Favoritprodukterna är Elegant pennan med gravyr, täcktape och notisbok S som passar utmärkt i byxfickan.

email-icon

Faton Idrizi
Lager, gravyr & tryck

Livsnjutaren och hängivne familjefadern Faton från Makedonien jobbar på lagret.
Positiv och med glimten i ögat, gillar han allra mest att arbeta med tryckmaskinen och fixa något utmanande.

 
På fritiden blir det umgänge med familjen, utflykter och om tid finnes ägnar han sig gärna åt sitt stora intresse teknik.

Favoritprodukterna är Daily med tryck och Flexibook A7.

email-icon

Monica Sandblom
Ekonomi
MENY