Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2017/10/utvald-nyheter-11.jpg

11. TIMO lanserar nyheter i Gdansk!

Morgonen var tidig för vissa och sen för andra när vi anslöt oss som myror mot det gemensamma målet – Gdansk i Polen.

Den 15 km långa stranden förenar de tre städerna från Gdansks varv, förbi Sopot och ända ner till Gdynia. I Polen kallas de för Trojmistro som betyder Trestad. Det skulle bli ett nöje att titta in detta landet med TIMO-gänget.

Siktet var inställt på att se och lära så mycket som möjligt, men harmoni var ledordet.

Vi börjar i konferenslokalen där nyheter skulle lanseras och som vanligt var ingen besviken när vi lämnade det rummet. Gustav och Fredrik låter proffsigheten tala för sig men humorn och lekfullheten kan inte låta sig hållas allt för länge. Som vanligt blir det mycket skratt och konferensen är igång!

Högt i tak när komplexiteten möter utveckling och ”DUOBOARD” är skapad.

Föreställ Er en vägg där många människor ska passera, kan också vara en hel del kontor i gångarna. Tänk Er att Ni kan märka upp ett arbetsschema/veckoschema så att den infon som du vill delge finns där tillgänglig för alla.

Enklare än så blir det inte – att du sedan även har en whiteboardfunktion ger ytterligare en dimension till produkten.

 

Vi växer och nu när man träffar alla så börjar man se hur det lilla fröet är på väg att blomma ut. Vi har gjort det medvetet, tagit ett steg i taget för att balansen ska upplevas under tidens gång.

När man nu ser alla dessa förväntansfulla kollegor så blir man så glad. Vår målmedvetenhet och glädje tar oss från start till mål.

Vi börjar fundera på om det finns något som detta företaget och dess anställda inte klarar av?

-Smaczny posiłek!
Vilka fantastiska måltider vi åt under vår vistelse.

Förrätterna gav precis den där nyfikenheten som gjorde att man längtade till varmrätten.

När sedan den kom in var man oftast så mätt så man började fundera på hur man skulle kunna få i sig efterrätten. Konstigt nog slank den ner också…

 

Det blev lite prisutdelningar under kvällen där våra TIMO-stjärnor fick sina priser för sina fantastiska insatser och engagemang.

Vi passade även på att fira vår Camilla som hade hunnit fylla 50 år fast hon känns som 30. Vår lagerkille Steven fick även han ett presentkort för sina 10 år hos oss.

Grattis till Er alla, Ni är alla lika viktiga för oss!

 

När lördagen kom var det dags för SPA i Sopot.

Aroma massage fanns om man önskade innan man gick vidare ner till relaxavdelningen. Där fanns det varma pooler, bastu i alla dess former och vilorum.

Vi njöt av lugnet samt av att prata med varann.

 

Shopping, mysiga stråk och härliga människor….

 

Dziękuję bardzo Gustav & Fredrik för ännu en grym konferens, all inclusive. Vi bockar och bugar och niger och tiger. Nej, det gör vi INTE för INGEN kan vara tyst i det här gänget:)