Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2017/11/def-news.jpg

3. Förberedelse + Tillfälle = TUR

 

Att omge sig med de rätta människorna är som att andas utan syrgas. Vi lever i en Värld där vi en gång i tiden förstod det viktigaste i en oviktig tidsepok för minuterna var inte det vi la fokus på. Människorna var det essentiella och tyngden låg på relationer. 

Allt kommer ALLTID handla om relationer oavsett vilken Värld vi träder in i, mötet mellan individer. För oss säljare är det mycket mer än så. Hemma kan vi välja att säcka ihop och bli osociala men på jobbet är det omöjligt. Ännu viktigare blir det att förstå att den VIKTIGASTE relationen är den du har till DIG själv. Det är så mycket lättare att lägga fokus utanför sig själv och därmed försäkra sig om att misslyckanden är omhändertagna. Om jag inte lyckas så beror det på någon eller något annat. Här kommer dagens sanning -Dina mot och medgångar handlar om förhållandet du har till DIG själv. För det är härifrån du sedan agerar. Är det jobbigt att höra? I såna fall behöver du rikta dina tankar inåt och titta på dig själv utifrån ett metaperspektiv. Ibland orkar vi inte se sanningen för vad den är och då flyr vi. Vi gömmer oss bakom  dem som har lyckats bättre än oss.     – De har talang eller tur, när det i själva verket handlar om att vi inte är villiga att göra det arbetet som talangerna utför. Det finns ingen talang som lyckas i det långa loppet. Förberedelsen som vi lägger ner i kombination med mötet kommer att ge dig den lönen du förtjänar. Turen följer den skicklige!

OM du ska bli bäst på det du gör så bör du ha siktet inställt  på kvalité och  kvantitet. Du måste göra det dem andra INTE  gör och vid fler tillfällen. Och när du gör det så måste du vara fullt fokuserad på VAD du gör. Jag vet inte hur många tidiga morgonmöten jag har haft med mina kunder. Att ha det första mötet kl 06  är mer en regel än ett undantag om situationen kräver det. Att planera inför ett möte innebär att du vet allt som krävs för att kunna hjälpa just den kunden. Och det du INTE vet innan mötet tar du reda på när du sitter med kunden. Nyfikenheten och lyhördheten går hand i hand för att tillgodose de behoven som gör att kunden kommer att köpa av dig. -Hur många kunder kommer äta ur din hand och köpa allt du visar utan en analys av något slag? Inte många, tro mig, däremot kan du sälja till ALLA så länge du har gjort det arbetet kräver. Som man sår får man skörda!

De absolut bästa säljarna har tränat på att misslyckas om och om igen. Att våga gå utanför sin comfort-zon innebär att du vågar att tänja på gränser och släppa kontrollen. Nästa gång tänjer du lite till och fortsätter så tills du är säker på det du gör. Att gå in till en kund som har haft en taskig dag kan sluta med att du får skiten slängd i ansiktet så fort du visar dig i dörröppningen. Är det rättvist? Såklart inte,  men vi kan inte styra hur andras beteenden slår emot oss. Däremot kan vi styra HUR vi väljer att påverkas av det. Man har många gånger tänkt tanken på hur det skulle kännas att få slå tillbaka mot någon som beter sig illa eller kränker ens värdighet. Men i nästa skede så är det inte värt att den personen ska få förstöra min dag eller mitt humör.

 

Här hjälper en av våra säljare en kvinna i nöd, alla sätt att samla positiv energi är bra:)

Att vara målmedveten med det du gör leder till att du lyckas. Planera din dag som om du redan var i hamn med dina mål och låt INGEN tala om för dig att du inte duger eller att ditt jobb suger. Bestäm dig för vad du behöver för att lyckas? Gör något som är läskigt idag så kommer det vara mindre otäckt imorgon. Om en månad kommer du skratta åt dig själv för att du ens tyckte att det var jobbigt. Talang eller inte så finns det bara en väg att nå framgång på och det är genom sin inställning, envishet och hårt arbete!

Den här underbara buketten fick vi med blomsterbud för ett tag sedan efter en prestation där alla verkligen gav allt. Nu har vi satt upp nya mål där vi ska ut och resa till en underbar stad där lamporna aldrig släcks. Med detta fantastiska gänget som ger allt, överallt!

”The Winner takes it all and Winners never quit”