Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2017/08/utvald4.jpg

4. Jubileum efter 10 år med Framgång & Vänskap

 

Bakom varje framgångsrik man står  en kvinna  som sköter allt det där som kanske inte syns, men som är avgörande för att framgång ska skapas. På TIMO Office har våra lagerkillar den rollen. Utan dem så hade vi aldrig kunnat uppnå de resultat vi har och den härliga stämningen som dem bidrar med. Ringer man till kontoret så löser dem allt i en handvändning och alltid med ett leende.

Nu  finns det en person som har varit hos oss lite längre än många andra. Det sägs att vänner kommer och går, men de sanna består. Steven är inte bara en medarbetare utan en vän och imorgon är det 10-Års Jubileum för honom hos oss. Denna muskulösa gotlänning  har tagit en stor plats i våra hjärtan genom sin lojalitet till företaget och prestigelöshet. Alltid lika vänlig och serviceminded. Han jobbar i det tysta och skriker aldrig för att höras och det är respekt! Han är en keeper, vår Stevie boy!

Steven bor en bit utanför Trelleborg med sin fru Petra och deras två fina barn. På fritiden är det familjen som får hans fulla uppmärksamhet tillsammans med motorintresset. Att sätta ihop bilar är en passion som han har haft i många år gemensamt med att lyfta vikter på gymmet.

När jag frågar Steven vad hans roligaste minne från TIMO är så svarar han så här:

Det är några år sen nu. Gustav (vd) var på semester i USA med sin familj. Vi väntade på en stor leverans och när dagen kom så fick jag först ett sms där han frågade om leveransen hade kommit? Jag valde att inte svara på det och efter några timmar kom nästa sms och så höll det på.  Jag hade då bestämt mig för att spela ett spratt med honom eftersom han uppenbarligen inte hade koll på att det var första April. På kvällen ringer jag upp honom.

– Du Gustav, det har hänt en sak.

– Vad då?

– Halva leveransen har blivit förstörd på vägen hit så jag vet inte vad vi ska göra nu?

Det blev helt tyst i luren och snart började den stirrige Gustav att tänka ut allt som skulle göras och lösas. Jag lät honom hållas där en stund fast jag inombords höll på att koka över av skratt.

– Har du inte koll på vilken dag det är idag?

– Vad är det för dag du pratar om?

– 1 April GUSTAV, 1 April!!!

Åh, vad vi skrattade. Det är så roligt att få lura chiefen lite då och då.

Ett gott skratt förlänger livet och du förgyller livet för oss på TIMO Office, Steven Klemm-Goffe.

Tusen Tack för dessa 10 åren och vi hoppas att du blir kvar i många år till.