Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2017/09/highlighter_1_9883_webb-1200x783.jpg

5. BILLIGA PENNOR KAN GE DYRA LÄRDOMAR!

Varje årstid har sin egen charm och vi välkomnar den härliga hösten med alla dess färger och former.

Vare sig det är höst eller någon annan årstid så finns det något speciellt över ordet FRAMGÅNG. Bara genom att höra det så bildas det endorfiner som gör att man inte kan få nog och mycket vill ha mer. Vi står i den känslan på företaget och man förstår att Gustav och Fredrik har hittat receptet för succé genom att ha 100% fokus på allt dem gör. Att lägga vikt på vad man har istället för vad man saknar ger mycket positivitet i alla led och det visar sig i hela bolaget. Våra säljare har fått segervittring efter en fantastisk start och insett att det man sår, får man också skörda.

Vad är det då som gör att vi når framgång och varför väljer så många oss som leverantör?

Det beror naturligtvis på väldigt många olika faktorer men det vi tänker på just nu är alla våra enastående och unika PRODUKTER. När det kommer till försäljning så slutar det alltid med relationer. Människor köper av människor de tycker om men det är inte hela sanningen. Jag skulle personligen aldrig köpa älgskit på burk bara för att säljaren är fantastisk på alla sätt. Däremot skulle jag köpa den om värdet av innehållet skulle tillgodose mitt behov.

Att ta fram en så stor portfolio som vi har på TIMO Office är en konstform i sig. Våra väskor rymmer så mycket produkter att det är omöjligt att inte hitta något som passar just Dig och Ert företag. Vi riktar alltid den starkaste strålkastaren på kvalité i alla våra led. Det innebär att du köper från ett bolag som inte bara har jobbat länge i branschen utan som också kommer att jobba för att Ni ska blir 100% nöjda. Det är trygghet!

Hur kan detta då gynna Er?

Att inte slänga är att återanvända och det gynnar vår miljö i det långa (krets)loppet. Våra produkter kostar lite mer men du kommer kunna använda dem mycket längre än om du hade valt en billigare variant av sämre kvalité.

Vi har kunder som exempelvis från början valde att köpa reklampennor för några kronor styck. De köpte dem för att de ville sprida reklam utan att det skulle bli ett för stort hål i plånboken. Problemet som vi ser det är att det i slutändan kan bli väldigt dyrt att köpa billigt. Gå till dig själv nu och fundera på vilken sorts penna du väljer att skriva med? Tillhör du dem som har en ”favoritpenna”?, ja då är du i stort sett som de flesta.

Om du istället prioriterar kvalité framför kvantitet så kan du få favoritpennan redan från början. Det innebär att om Ni väljer att köpa av oss så kommer du att dela ut pennor som dina kunder kommer att gå in och hämta på Ert kontor. De kommer inte att vilja skriva med någon annan penna. En kund till mig berättade att deras snickare inte klarar sig utan vår ”snickarpenna”. Den har ett tjockare 2 mm stift som går att skriva på både trä, plåt och en hel del annat material. Du fyller enkelt på med stift vilket ger pennan en lång livslängd. En helt suverän penna som man både kan använda för eget bruk men också ge bort som en reklampenna.

Så välkomna nu hösten med lite nya, fina pennor till Er personal eller kunder!

”De som inte bättre förmår, räknar rikedom i vad de får.

De som litet längre ser, räkna din rikedom i vad du ger”