Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2017/09/utvald6.jpg

6. Vi är här för att vinna och höra publikens jubel!

Att det händer mycket just nu på TIMO Office är i underdrift för vi håller just nu på att dra allt vi tidigare uppnått i företagets historia mot sin spets.

Det känns just nu som att spela i högsta ligan och då inte bara njuta av att det är mycket mer folk på läktarna eller att skorna och kläderna är av bästa kvalité. Nej, folket är lyriska över det vi åstadkommer för de njuter av hela evengemanget, precis som vi gör.

Och vi är inte här bara för att underhålla vår publik, vi är här för att VINNA matchen och publikens jubel!

 

Konkurrens är viktigt för annars hade vi aldrig kunnat mäta vad som är bra, bättre eller bäst?

Men, konkurrenterna kommer inte att förstå vad det är som händer när våra kommande nyheter lanseras och våra säljare springer snabbare och orkar mer. Det är inte konstigt att de kommer undra vad det är för motor eller drivmedel som vi har?

Eliten nöjer sig nämligen inte med att komma på en silverplats. De strävar efter att förbättra de senaste resultaten för att springa in i målet med guldet som står och väntar på dem. Vi kan nästan ta på feelingen att våra säljare vill vinna just nu.

Det finns bara en väg att gå och det är den som pekar med hela handen mot succé!

Vad är det för hemliga ingredienser i drycken som Patrick ska få? Gustav håller hårt i receptet!

 

Från framtidens nyheter till  gårdagens behag.

Motivation är en kraftkälla till Säljarens bästa resultat. Det är många som tror att den motivationen bara kan räknas i pengar, men inget kan vara mer felaktigt än det påståendet. Det är vår egen pådrivande kraft som skapar förutsättningar för att nå försäljningsresultatet.

Vi söker alltid rätt karaktär till vår säljkår. Det krävs en attityd för att kunna hantera de motgångar som kommer att komma i form av brist på energi och självförtroende.

Alla faller vi någon gång oavsett vad vi tar oss för eftersom det är så livet fungerar. Skillnaden mellan dem som tar sig upp och de som ligger kvar på marken är framförallt en faktor. Nämligen säljarens attityd till och modet att förkorta tiden mellan tanke och handling.

De säljare som lyckas har sitt motiv klart och tydligt framför sig. Sen sätter de skärpan på sin egna inställning till motivet.

Deras mod och djärvhet att  ta risker leder dem sedan mot målet. Då har de gått igenom alla idéer, tankar , ambitioner och drömmar som har sin bas i de skäl som säljaren själv prioriterar.

Att vinna en tävling kräver allt detta och därför är tävlingen ett instrument som får musiken att spela.

 

Här sitter Jenny med sitt underbara leende. Hon är en inspiration för oss alla med sitt fokus och sin inställning!

Våra säljare fick en tävling för att stimulera motivationen.

Tävlingen pågick under ett kvartal och vinsten var en resa till det härliga Gotland. Där skulle man få en träningsweekend fylld med god mat, havet, härliga strövområden och motivation. Vad kunde vara mer sporrande än att komma till ön som under vikingatiden blev utnämnt till ett av norra Europas rikaste områden.

Det skapar en känsla när man sätter ner fötterna på marken där människor långt före oss har fått känna sig värdefulla och rika.

Fredrik satte reglerna för tävlingen och våra fantastiska kollegor Jonas Henebratt & Jenny Glitterö vann priset tillsammans med vår härliga lagerkille Patrik Lindberg . Grattis från oss alla till Er alla!

Tillsammans skapar vi framgång och snart åker hela företaget på konferens till en plats där det finns öken, europeisk bison & processionsdans.