Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2018/08/img_5298.jpg

48. HAPPY TIMO-FAMILY!

”Vi har siktet inställt på FRAMGÅNG och VÄLMÅENDE”

Solen sken och havsbrisen tillsammans med den goda lunchen gav alla sinnena en försmak när TIMO Office konferensen inleddes i Ystad Saltsjöbaden.

Det är alltid lika underbart att träffa alla sina härliga kollegor efter den långa ledigheten. De högljudda garven och att någon hela tiden försöker överrösta någon annan separerar de resterande gästerna från oss. Många åker till Ystad Saltjöbad för att vila upp sig, vi åker dit för att ladda tillsammans och börja hösten på bästa möjliga sätt.

Efter den gemensamma lunchen steg vi in i vårt konferensrum där vi nu skulle få höra vad som händer på TIMO inför det kommande bokslutet.

Gustav och Fredrik såg på oss med en spänd förväntan när de skulle delge att det fanns något nytt, något STORT som var på väg in genom dörrarna.


Och snart släppte de nyheten som fick oss alla att jubla med applåder och busvisslingar. De två hade inte hunnit med så mycket ledighet den här sommaren. Istället har de skapat ett nytt bolag som kommer ge alla konkurrenter något att fundera på de kommande veckorna.

Skönt att de kunde slappna av här i dagarna tre och vi firade med hälsodrinkar, kiwi och jordgubb.

”HAPPYAID” är ett nytt bolag som Fredrik är VD för och som är helt fristående från TIMO Office.
Ni kommer få mer information om några veckor där vi ska presentera allt och lite till om detta.
Det är lösningar som ska skapa en trygghet för alla företag runtom i Sverige, fantastiskt eller hur? Med dessa killarna kan vi lova Er att Ni kommer vara väl omhändertagna när allt är färdigt.

Efter den härliga nyheten och lite statistik var det dags att dela ut våra årliga sommarpresenter till vårt magnifika lager-team.
Lill och stor Bossen fick självklart också lite smått och gott för gott uppförande:)

Vi checkade in på de otroligt fina och hemtrevliga rummen i Ystad. ”Glitterö” kunde knappt bärga sig innan hon fick dra på sig jogginskorna och bege sig ut i den fina naturen.

Fredrik är INTE sen att haka på…

Sedan gick vi upp på takterassen och firade att vi var här igen, tillsammans!

På kvällen var det dags för den första årliga 3-rätters middagen på uteterassen.
Vi kan nog alla intyga att INGEN var besviken på kockens kreativitet av smaker och utseende.

Vår fina kollega och vän Camilla fick ta emot 10.000kr för sin lojalitet efter 10 år på TIMO Office. Stort grattis till Camilla och till oss.

Ännu ett TIMO Bröllop…

Det delades ut ännu mer priser och vi fick gratulera vår Stjärna Caroline till giftermålet med mannen vars värsta farhågor är att möte en krokodil i en mörk gränd.

Tur att han gifte sig med Carro som inte är rädd för något. Grattis till dig med Johan som fick den bästa tjejen!

Länge leve Brudparet Larsson, Hipp, Hipp, Hurraaaaaaa!!!

LANSERING AV NYHETER

Nyheter blev vi lovade redan innan sommaren och vi blev INTE besvikna. 15 stycken nya, fräscha och intressanta produkter fick se dagens ljus i Ystad. Som vanligt kom den ena smarta lösningen efter den andra.
Man riktigt såg hur det lyste till i säljarnas ögon.

Glöm inte att ringa Era säljare och boka in ett möte. Ni kommer inte bli besvikna…

Det fanns så många olika delar på agendan i Ystad. Allt för att tillfredsställa så många som möjligt på så många plan det bara går. Det är våra olikheter som förenar oss alla.
Vi har alltid en stävan efter att våra säljare ska utvecklas och inspireras när vi träffas.

”RESULTAT”

Jonas och Victoria höll i en punkt där vi genom grupparbeten gemensamt skulle komma fram till RESULTATEN av alla insatser som vi aktivt jobbar med. Så intressant att se hur alla samarbetar som om de aldrig hade gjort något annat.

Vi vill passa på att dela ett foto på Jonas dotter Sofie. En underbar sommarbild där hennes kompis Julia har lyckats fota henne i ett magiskt ögonblick där tiden står stilla.

”BEGRÄNSNINGARNAS SINNE TILL SKAPANDETS KRAFT”

Jag (Alexandra) hade en punkt där vi pratade bakvänt om varför vi väljer att inte göra vissa saker för att nå våra mål.


Uppgiften resulterade i att alla sen fick gå ut barfota för att i sanden rita en cirkel, som de senare också skulle stiga in i.


Detta är en NLP övning som ska förändra de gamla tankegångar som vi växer in i och istället skapa nya och bättre tankesätt.

Allt för att bli den bästa versionen av oss själva.

Det blev självklart också tävlingar, volleyboll och bad. Goda, nyttiga och kalla drinkar i alla dess färger fanns i var hand utmed poolen.

Hur får man tyst på denna mannen? Alla sätt är bra…

Till slut var det klart för hemfärd och kramar.
Alla fick som vanligt en chans att dela med sig av sina tankar och känslor. Det vi till slut sammanfattade var att vi är ett  fantastiskt gäng som skrattar, gråter och delar det mesta med varandra.

Det är svårt att inte dras med i jargongen av kärlek och omtanke som flödar fritt i denna TIMO-Familjen.

Vi bara växer oss starkare och större för varje gång vi ses och vi gör det med glädje.

En klok man sa att den bästa kombinationen av entreprenörskap är ödmjukhet och självförtroende. Man ska vara tillräckligt ödmjuk för at veta att man alltid kan bli bättre men med ett stort självförtroende för att inse att man är grym.

Med den orden tackar jag våra enastående och fantastiska chefer som har hjärtat på rätta stället. Och tack alla fina kollegor för att vi tillsammans gör varje möte till det bästa.

De leder oss mot Stjärnorna genom engagemang, förståelse och riktning.

Tack för ännu en magisk konferens Gustav & Fredrik!

Med TIMO Office tankar och mina ord vill vi önska Er en fantastisk start på hösten!

Alexandra Engvall

Inspiratör och säljcoach på TIMO Office