Bloggen
https://www.timooffice.se/app/uploads/2018/09/f3dd11f8-ae34-4ae4-b16d-0d1c7cd6fa01.jpeg

52. GULD-TIMOSAR!

Det häftiga med framgång är att den kan visa sig i olika skepnader och vid olika tidpunkter. 

I början av vår karriär så kunde vi nöja oss med att bara ta oss igenom våra dagar och göra jobbet. Vi kom hem och var nöjda med det vi hade gjort och lärt oss.

Som företag ville vi först och främst fokusera på människorna. De är dem som bidrar till alla våra fantastiska produkter och de är dem som träffar det viktigaste vi har, våra kunder.

Det är så lätt att börja med utsidan på ett hus och valet av tak. Men om inte grunden är gjord på rätt sätt då kommer inte huset att stå kvar efter några år.

TANKAR->HANDLING->MÅL

Människorna är väldigt viktiga på TIMO Office. Därför väljer vi med omsorg att få växa med dem som vi kan se en framtid med. De som inte blåser iväg när första stormen kommer utan som tar sig igenom orkaner med rötterna djupt nere i jorden.

Rötterna växer…

Efter några månader så ställde vi högre krav på oss själva och höjde våra målsättningar. Vi började också ställa krav på vår omgivning vilket sker när man engagerar sig och ger 100% av sin kapacitet.

När vi sedan siktar ännu högre och inte nöjer oss innan vi har tänjt på vår comfortzon, det är då det exeptionella händer. Sen kan vi se tillbaka på vår ”rädsla” som vi hade, och se att den har förvandlats till erfarenhet.

Vi satte mål för augusti som vi tidigare aldrig har gjort.

Familjen har utökats och vi har människor som har alla förutsättningar att lyckas med allt de tar sig för.

Det vi en gång drömde om har nu blivit verklighet.

HUR FANTASTISKT ÄR INTE DET?

GULD-TIMOSAR

Tack till Er alla underbara kollegor som gav ALLT under hela augusti månad.

Ni är FANTASTISKA och allt engagemang visar hur starka vi är som företag. Gruppdynamiken och känslan i vårt företag visar att inga mål är för höga att nå så länge vi har roligt tillsammans.

Som en kollega skrev; Grattis till alla fantastiska prestationer. Jag är sjukt imponerad av Er alla, att de hade en sån grym säljkår med säljare av denna kaliber och så många underbara personligheter. Det hade jag inte ens vågat drömma om när jag sökte mig hit. Jag är oerhört tacksam och glad att jag har fått möjligheten att jobba med Er, det känns verkligen som om jag har hittat ”hem”.

Var och en av Er har bidragit till att vi lyckades och vi kommer att nå ännu högre mål och slå nya rekord, när vi hjälper varandra.

Tillsammans har vi lyckats och vi blev firade till en början med blomsterbuketter och choklad, hem till dörren!

Starten har gått och nu tänjer vi ännu lite till på gränser och skapar målmedvetenhet och harmoni tillsammans.

Vi är TIMO, TIMO Office starka,och starkast ska vi bli!

Med TIMO Office tankar och mina ord önskar vi Er alla en underbar helg!

Alexandra Engvall

Inspiratör och säljcoach på TIMO Office