Om oss


om
TIMO Office har sedan starten 2003 vuxit sig allt starkare inom sitt segment. Tack vare genomtänkta produkter, bra erbjudanden och duktiga säljare, har kundkretsen vuxit sig större för varje år. Det har visat sig att arbetsplatser har ett ständigt behov av kontorsprodukter som underlättar det dagliga arbetet. Hos oss pågår en konstant produktutveckling, vilket gör att vi alltid kan erbjuda rätt produkter. Våra säljare, som möter kunderna direkt ute på deras arbetsplatser, är kunniga, engagerade och professionella. Deras kunskap i kombination med produkternas höga kvalité, gör att de flesta kunder blir kunder för livet. Det är vi stolta över.

Vi på TIMO Office erbjuder produkter med en klar idé och av hög kvalitet, för att hjälpa våra kunder att förenkla sitt dagliga arbete. Vår målsättning är att bli den självklara leverantören av kontorsprodukter med det lilla extra. För att bli det krävs det att vi kan erbjuda rätt produkt för rätt kundgrupp.

Genom allt vårt arbete löper fyra kärnvärden

knp_tank
Det ska finnas en välgrundad tanke med allt vi gör och alla produkter vi tar fram.

knp_insp
Vi blir gärna inspirerade av våra kunder och medarbetare och det föder nya och innovativa produkter.

knp_merv
Vi skapar mervärde främst för våra kunder men också för våra medarbetare som är våra ambassadörer.

knp_org
Vår organisation ska vara utvecklande och belönande och vara en trygg arbetsgivare.

I oktober 2003 blev det trångt hemma hos Gustav Larssons pappa. Han fick nämligen stå ut med att husera det nystartade företaget TIMO Office AB hemma hos sig. Gustav, som redan hade erfarenhet av kontorsbranschen, såg nämligen potential för både bättre service och ett vässat produktutbud. Lagret placerades på övervåningen, men trots att sängarna stod på högkant räckte utrymmet snart inte till. Flytten gick till en närbelägen lokal och i samma veva kom delägaren Fredrik Andersson in i bilden.

Duon avancerade snart till en större lokal och 2008 bestämde de sig för att satsa rejält. De drog upp riktlinjer för framtiden och beslutade sig för att bygga en ny lokal med gott om plats för det stora företag de hoppades att bli. Idag har TIMO Office 19 anställda runt om i Sverige, med kontor och lager  i Trelleborg. Företaget omsätter årligen 20 miljoner SEK (2016).

  • Vi söker just nu personal till Dalarna, Örebro, Norrbotten , Halland

    Välkommen att skicka in ditt CV till:
    ansokan@timooffice.se

MENY